Damir Dabranin


V NAI AMBULANTI IZVAJAMO CEPLJENJE Z VSEMI CEPIVI VSEH STAROSTNIH SKUPIN PROTI COVIDU 19. CEPLJENJE OPRAVLJAMO VSAK DAN OD PONEDELJKA DO PETKA MED ORDINACIJSKIM ASOM BREZ PREDHODNEGA NAROILA!


OBVESTILO

Spotovani pacienti!

V asu EPIDEMIJE bo naa ambulanta delovala nespremenjeno po naem urniku in razporeditvi dela in bomo vseskozi v ordinacijskem asu dosegljivi na telefon. Zaradi zmanjevanja izgorelosti in potreb po vkljuevanju v VSTOPNE TOKE, JEMANJA BRISOV NA COVID 19, kakor tudi vkljuevanja v URGENCO, DEURSTVA in morebitne NOVE ZADOLITVE NA NACIONALNEM NIVOJU, ki bodo od nas zahtevane, se bo delo v naih ambulantah nekoliko spremenilo.

Glede na to, da so v Sloveniji do nadaljnjega odpovedani vsi ne nujni pregledi (specialistini pregledi, RTG, logoped, psiholog, UZ...) vas lepo prosimo, da ne hodite v ambulanto, ali kliete za urejanje teh pregledov in preiskav.

Vstop v nao ambulanto bo tudi spremenjen vstopalo se bo skozi ENOTNO VSTOPNO TOKO ZD SLOVENSKE KONJICE, kjer boste preusmerjeni proti nai ambulanti.

V naem ordinacijskem asu vam bomo ves as na razpolago na telefonski tevilki.

03-759-06-95 preko katere vam bomo posredovali vse potrebne informacije.

Po naih najboljih moeh vas bomo poskuali triairati po stopnji nujnosti in po potrebi tudi sprejeti in opraviti pregled oz. nuditi vso pomo.

Sprejemali bomo res nujne preglede zaradi prepreitve nadaljnjega irjenja koronavirusa.

Predvidevamo da bodo telefonske linije zelo zasedene, zato vas lepo prosimo za strpnost in potrpeljivost.

Za kakrnekoli informacije se lahko obrnete tudi na na spletni naslov (dabranin.zpa@siol.net),kjer vam bomo poskuali odgovoriti v im krajem asu.

Kar se tie preventivnih pregledov predolskih otrok zaenkrat po navodilih NIJZ ostajajo.

Priznam, da bo za vse nas zelo teko. Vendar z skupnimi momi bomo zmogli, le ravnati se moramo po vseh navodilih, ki nam jih narekuje NIJZ oz. Krizni tab.

S spotovanjem !

>